OVER ONS

Wij realiseren alles waar u van droomt vanuit een gedreven passie, doorzettingsvermogen én creativiteit. Wij bieden een totaal pakket waarbij wij al uw zorgen uit handen nemen. Hierbij staat een goede en heldere communicatie met één aanspreekpunt voorop. Wij geloven sterk in transparantie van het eerste gesprek tot eindresultaat.

Je bent steeds sterk betrokken bij het bouw- of renovatieproces. Ons team stroomlijnt het proces zodat bouwen een boeiende en vooral zorgeloze ervaring voor u wordt.

 

Of je nu kiest voor een moderne woning of een klassiek of landelijk ontwerp, aandacht voor detail en een onberispelijke afwerking maken het verschil. Deze zelfde kwaliteitsnormen nemen we ook mee in elk verbouwings- en renovatieproject. Het is een hoeksteen van ons succes en garandeert de uitstekende relaties met onze klanten.

WIE ZIJN WIJ?

Wij, Gijs Meulensteen en Frits Huijbers hebben Mondial Builders in 2018 opgericht. Twee jonge dynamische bouwtijgers met dezelfde visie:

DE BOUWWERELD OP ZIJN KOP ZETTEN

Door een “out of the box” aanpak met veel creativiteit, dynamiek en unieke transparante aanpak. Een aanpak waar jij als klant centraal staat en bij het hele project van begin tot het einde betrokken wordt. Door onze unieke aanpak en nauwe samenwerking met een gespecialiseerd team zijn wij in staat jouw project van een eerste gesprek tot en met “de sleutel op de deur” te realiseren. Je ziet jouw wensen zorgeloos werkelijkheid worden.