SERVICE

Heb je een gaslekkage, een gesprongen waterleiding, stormschade, brandschade of een andere spoedreparatie die niet tot de volgende dag kan wachten, dan kun je ons meteen bellen op het nummer +31 (0)6 30 17 35 30. We maken dan meteen een afspraak om de schade zo snel mogelijk te herstellen. Deze service is 24/7 beschikbaar.  

ONDERHOUD

Regen, wind, zon, slijtage of gewoon ouderdom: allemaal factoren die een sterke invloed hebben op de staat van jouw woning of bedrijfspand. 

 

Het goed onderhouden van jouw woning of bedrijfspand is erg belangrijk omdat de toestand van het pand medebepalend is voor de waarde van jouw woning of bedrijfspand. Met jaarlijks onderhoud kunnen onaangename verassingen voorkomen worden. Vaak wordt het belang van het goed bijhouden van een woning onderschat, maar op de lange termijn kan goed onderhoud je geld besparen.

‚Äč

Het onderhouden van een pand kan in verschillende soorten en maten. Welke klussen er moet gebeuren hangt natuurlijk af van het pand, maar er zijn wel een aantal basispunten die je het beste jaarlijks kunt laten controleren. Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. 

Welke onderhoudswerkzaamheden bieden wij je in het onderhoudscontract aan:

APK keuring van jouw woning

De Algemene Periodieke Keuring (APK) voor onze auto kennen we allemaal. Voor woningen  bestaat zo’n keuring ook, alleen is deze (nog) niet verplicht. Een veilige woon- en leefomgeving is belangrijk. Daarom is het verstandig om aanwezige installaties periodiek te laten controleren.

Dat doen we met de Algemene Periodieke Keuring voor woningen (APK-W). Een grondige inspectie van alle technische installaties en apparatuur, zodat je zeker weet dat er geen gebreken zijn dat je zorgeloos en zonder risico kunt wonen.


Om bij een APK voor je huis de risico's goed in te schatten, gaan wij uit van een beoordeling van de installaties conform NEN 8025 norm. Een algemeen gangbare en geaccepteerde norm, waarbij onze deskundige inspecteur ( NEN-8025 gecertificeerd) met de benodigde apparatuur metingen uitvoeren aan alle elektra- en gasinstallaties in een woning. 

Een APK-W bestaat uit de volgende onderdelen:

ROMEINENSTRAAT 22      UNIT 5

PRIVACY VERKLARING

5835 DX BEUGEN

+31 (0)6 12 11 45 45

 © MONDIAL BUILDERS - 2019