VERBOUW & RENOVATIE

VERBOUW

Heb je wilde plannen en wil je jouw woning omtoveren tot een moderne villa. Een oude vervallen boerderij de uitstraling geven van een nostalgische B&B of heb je al een prachtige woning, maar wil je toch nog enkele zaken aanpassen, zoals een grotere keuken of woonkamer, een nieuwe badkamer, een extra kinderkamer, een aanbouw of een ruimte een heel andere functie geven, dan is een verbouwing uitermate geschikt.

 

De mogelijkheden van de verbouwing hangen af van je wensen en de mogelijkheden rondom het huis. Van totale verbouwing tot aan maatwerk interieur zorgen wij voor een schitterend eindresultaat met behoud van het karakter van de woning.

Elke verbouwing heeft zijn eigen dynamiek en is per definitie telkens weer anders. Daarom bekijken we samen met jou de mogelijkheden en werken we via ons stappenplan om je een helder en transparant beeld te schetsen van jouw verbouwingsproject.

JOUW BOUWPARTNER

VOOR HET VERWEZENLIJKEN VAN WILDE PLANNEN

RENOVATIE

Het in de originele staat terugbrengen van een pand vergt de juiste kennis en vaardigheden. Hierin zijn niet alleen de materialen van groot belang, maar ook de manier waarop deze gebruikt worden hebben veel invloed op het resultaat. Bij monumentale panden heb je vaak te maken met extra wet- en regelgeving. Dit maakt de renovatie complexer. Met oog voor detail, creativiteit, en enthousiasme zorgen wij ervoor dat de renovatie volledig volgens jouw wensen verloopt en het resultaat geeft dat je verwacht. Om dit te kunnen realiseren werken wij via ons stappenplan om je een helder en transparant beeld te schetsen van jouw renovatieproject.

JOUW BOUWPARTNER

OOK VOOR BEDRIJFSPANDEN

ZAKELIJK

Heb je plannen om je bedrijfspand uit te breiden of te verbouwen. Ben je toe aan een totaal nieuw interieur van je winkel. Of het nu gaat om het verbouwen van een basisschool, sportclub of winkel. Elke wens vanuit elke branche is voor ons een uitdaging die wij met veel passie, creativiteit en expertise tot een geslaagd en uniek resultaat verwezenlijken.

Elke verbouwing heeft zijn eigen dynamiek en is per definitie telkens weer anders. Daarom bekijken we samen met jou de mogelijkheden en werken we via ons stappenplan om je een helder en transparant beeld te schetsen van jouw verbouwings- of renovatieproject.