STAPPENPLAN

Een goede voorbereiding zorgt voor de beste oplevering van jouw bouw- of renovatieproject. We volgen daarom altijd ons stappenplan.  Zo garanderen we je een fenomenaal eindresultaat! Ontdek hieronder de eerste stappen voor we van start gaan met de werken.

STAP 1

Eerste gesprek 

In dit eerste gesprek is het de bedoeling om de verwachtingen van beide partijen duidelijk te bespreken. Zo weten we zeker dat we op dezelfde lijn zitten. Bouwen is een complexe aangelegenheid. Onderling vertrouwen is dan essentieel. 

 

De volgende belangrijke onderwerpen worden dan besproken: klik hier

STAP 2

Het ontwerp

Na het inventariseren van jouw wensenpakket is het aan ons om samen met de architect de in kaart gebrachte wensen om te zetten in werkelijkheid. Ontdek het potentieel van jouw nieuwe woning of de renovatiemogelijkheden van je bestaande huis. Op basis van alle verzamelde informatie werken wij samen met de architect jouw droomhuis uit. Nu is het aan jou om feedback te geven. Dit is van het grootste belang om tot een geslaagd resultaat te komen. Het is immers jouw droomhuis dat wij gaan bouwen.

 

Op basis van de gegeven feedback, extra wensen en onze bedenkingen passen we het ontwerp aan. De aanpassingen kunnen ingrijpend of minimaal zijn. Deze fase wordt herhaald totdat het plaatje voor jou volledig klopt.

STAP 3

Opmaak offerte

Zodra we tot een sluitend ontwerp zijn gekomen, gaan we aan de slag om jou een transparante offerte aan te bieden. Alles wordt door onze calculatoren gemeten en berekend. Ze wordt opgebouwd uit hoeveelheden in m, m2, m3 en eenheidsprijzen. De kosten en marges die we voorzien voor alle diensten van architectuur tot oplevering staan helder en duidelijk in de offerte benoemd. Open, transparant en duidelijk zichtbaar. Wij staan ook altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

STAP 4

Overeenkomst

Onze overeenkomst wordt bewust helder en duidelijk opgesteld.  De bewoordingen zijn allesbehalve juridisch. Het is een menselijke omschrijving van de beloftes die wij jou hebben gemaakt sinds onze eerste ontmoeting met alle nodige specificaties en prijsstellingen.

STAP 5

Vergunning

De volgende stap in het bouwproces is het krijgen van een bouwvergunning. Technische tekeningen, een administratief dossier,….. Onze tekenaars en ingenieurs moeten nu heel veel werk verrichten. In deze stap geef je ons de volmacht en de opdracht om een bouwvergunning aan te vragen. Het volledige dossier en de vergunning worden jouw eigendom. In deze fase factureren wij een voorschot op de totale bouwkosten. 

STAP 6

Start van uw project

Na het ontvangen van de vergunning kunnen we eindelijk starten met de bouw van jouw droomhuis. Onze bedoeling is je zo veel mogelijk van de beleving te laten genieten. We betrekken je 100% bij de ontdekkingstocht langs ons netwerk van gespecialiseerde leveranciers.